Minggu, 24 Januari 2016

5 Cara Merawat Kasur Supados Awet

5 Cara Merawat Kasur Supados Awet,- Sobat,percanten nggak,dina sataun jalmi tiasa meakkeun wanci sangki-sangki 3.000 tabuh di luhur kasur na. Mondok di luhur kasur anu merenah tiasa ngaronjatkeun kualitas kasehatan anu turut ngarojong produktivitas damel urang sapoe-dinten. 



Cacak katembong sepele,tetela kasur kedah dirawat sae-sae lho. Pangalaman abdi,anyar 2-3 warsih meser kasur anyar,tetela atos bedah. Padahal kasur lain barang anu mirah kanggo digaleuh rutin sanes? Tah,kumaha da carana merawat kasur supados awet dugi bertahun-warsih? Regep wawaran na sepertos anu urang lansir ti bedroom.about.com di handap ieu. 

Rotasi Kasur Sacara Teratur 
Urang sering hilap merotasi kasur sacara teratur. Padahal cara ieu tiasa manjangkeun yuswana lho. Anjeun tiasa merotasinya kalawan ngagentos arah anu biasana dianggo di hulu ka suku (sawangsulna) atawa ngabalikeun na saban 1 sasih kalintang. 
Anggo Matras 
Lamun anjeun henteu ngagunakeun matras sacara teratur,mangka kasur anjeun bade rentan kakeunaan hawa beueus,lebu,serpihan sel-sel kulit nilar ti kulit dugi karinget. Ieu pisan anu midamel kasur janten gampil ruksak. 
Ulah Ngaluncat-Luncat di luhur Kasur 
Biasana anak-anak gumbira ngaluncat-luncat di luhur kasur. Sasaena hindari perkawis ieu margi bade menyebabkeun pir di jero kasur barobah kaayaan gampil soak. 
Ulah Sawios ingon-ingon Mondok di luhur Kasur anjeun 
Sebersih naon oge sato piaraan anjeun,maranehanana ngabantun otet-otet anu tak katembong. Sacara rutin bersihkan kasur ngagunakeun vacuum cleaner kanggo ngusir otet-otet ti sato piaraan anjeun atawa ulah sawios maranehanana mondok di luhur kasur anjeun. 
Rutin Dipoe handap Cahaya Sarangenge 
Bebaskan kasur ti ambeu sarta bakteri kalawan rutin moe na handap cahaya sarangenge. Wanci ngagentos kasur,pastikan anjeun oge ngantep kasur kakeunaan hawa bersih nya. 
Cara-cara ieu bade manjangkeun umur kasur anjeun. Nanging anu peryogi diinget nyaeta kasur kedah digantian saban 10 warsih kalintang kanggo miara kasehatan tulang pengker urang wanci mondok. Mugi-mugi informasi ieu tiasa ngabantuan anjeun miara kasur mending, Sobat

0 komentar:

Posting Komentar