Kamis, 21 Januari 2016

5 Mangpaat Menakjubkeun Gaduh Raka Pameget

Tinu seerna anu maca, saha wae anu gaduh raka pameget ?? ajaba ti eta raka anjeun oge bade tiasa pisan anjeun ajak curhat sarta bertukar pikiran soal masalah percintaan sarta sagala rupa perkawis anu kelelaki-lakian anu tak kantos tiasa dipahaman ku wanoja. 

5 Mangpaat Menakjubkeun Gaduh Raka Pameget


Guyonan landian herey anu dialungkeun ku para pameget saleresna tebih pisan benten ku cara bercanda wanoja Ladies. Guyonan maranehanana tak carang tiasa nganyenyeri hate lamun saleresna anjeun nyaeta jalmi anu sensitip sarta tak tiasa teurang maranehanana. 

Kadua Gaduh raka pameegeet bade ngawurukan anjeun kanggo janten langkung sabar sarta teurang maranehanana. Gaduh raka pameget bade ngawurukan anjeun janten pribadi anu nggak gampil frustasi atawa nyerah sarta janten langkung didamel teuas.

Aya sababaraha hobi anu carang kalintang disentuh awewe. Gaduh raka pameget bade ngawurukan anjeun kanggo lebet ka dunya na Ladies. 

Anjeun tiasa ngarasakeun serunya ulin sepak bola,basket,play station atawa kagiatan anu kaangseu pameget lianna. Ieu tacan tangtos tiasa anjeun dapatkan ti raka awewe. 

Well,ieu teh salah sahiji kauntungan ageung ti gaduh raka pameget. Anjeun bakal rumaos super aman margi serasa ngabogaan bodyguard pribadi. 

Rerencangan-rerencangan anjeun atawa sumawonten kabogoh anjeun tangtos moal wantun macem-macem kalawan anjeun margi anjeun gaduh sosok nu ngajaga anu kiat. Uplek pisan nggak da Ladies? Anjeun janten rumaos super aman sarta merenah margi aya raka anu sok nangtayungan anjeun.

Atos nature-na yen raka bade nangtayungan adi na. Ieu oge lumangsung dina raka pameget Ladies. Raka pameget bade rumaos tanggel pisan walon kanggo nangtayungan adi na. 

Anjeun bade bersyukur pisan ngabogaan raka pameget margi anjeun tiasa ceurik atawa lumpat dina na wanci kanggo ngalaman masalah. Manehna bade nangtayungan anjeun sarta usaha sekuat tanagi kanggo midamel anjeun tenang sarta merenah.

Alhamdulillah abdi pribadi ngagaduhan raka pameget langkung ti 5, sanajann anu akrabna 3 da anu 3 deui mah langki ka bumi, tapi rasa syukur pisan ka alloh swt.

0 komentar:

Posting Komentar