Rabu, 27 Januari 2016

Cara Alami Damangkeun Asam Urat Kalawan Wortel

Asem urat ieu mangrupa panyakit anu lumangsung margi jangkungna zat asem di jero salira sanggem midamel salira penderitanya rumaos nyeri jabi sarta dina. Asem urat mangrupa rorodan metabolisme zat purin anu asalna ti leeutan anu urang konsumsi. Panyakit ieu nu mawi sering dialaman ku jalmi pamatuk baya Ladies. 

Sababaraha perkawis anu tiasa menyebabkeun lumangsung na asem urat antawis sanes nyaeta asupan leeutan anu henteu damang sarta ngandung zat purin anu luhur. Asem urat ngaganggu pisan aktivitas sapoe-dinten margi persendian karasaeun nyeri sarta udur. 

Di pasaran saleresna atos seueur ubar anu medar kanggo mengobati masalah asem urat ieu. Nanging,alangkah mending lamun urang mecakan kanggo mengonsumsi bahan-bahan alami kanggo nungkulan asem urat. ayeuna Vemale bade mecakan mesek cara atasi asem urat kalawan mengonsumsi wortel sarta timun sepertos anu atos dilansir ku boldsky.com. 

Siapkan: 
  • 2 wortel 
  • 1 timun 
  • 8 seledri 

Tutorial: 

Haluskan sadaya bahan dina blender. 
Pair dina gelas. 
Jus siap dinikmati. 

Ngaleueut jus ieu saban isuk kanggo ngaleungitkeun asem urat ti dina salira. Ieu bade midamel salira sok seger sarta terhidrasi kalawan sae. Ngaleueut jus ieu salila 15-20 dinten sacara rutin kanggo ngaleungitkeun sadaya asem urat berlebih dina salira. 

Well,lamun aya anu alami naha mengonsumsi anu kimia Ladies? Mugi-mugi informasi ieu mere mangpaat sarta stay healthy sareng Vemale.com.

0 komentar:

Posting Komentar