Senin, 01 Februari 2016

ladies Ketahui Bahaya mencatok rambut

Mencatok mangrupa salah sahiji pilihan kanggo midamel buuk langkung rapih dina sakedap. Anjeun anu hoyong ngabogaan buuk anu lempeng sarta rapih tangtos atos tak sejen deui kalawan kagiatan mencatok. Cacak tiasa midamel buuk kasampak endah ditingali,sering teuing mencatok oge picilakaeun. 

Lamun kapaksa mencatok buuk,sasaena anggo serum husus buuk leuwih tiheula supados buuk langkung lemes. Serum oge tiasa nungkulan masalah-masalah buuk anu dibalukarkeun ku pakakas catok. Lamun buuk Anjeun atos kirang damang,pigawe perawatan buuk sepertos ngagunakeun sampo sarta kondisioner anu ngandung vitamin E,mengoleskeun lisah zaitun dina batang buuk,henteu ngosok buuk kalawan anduk sanggeus angir,oge rutin potong buuk. Katut wawaran ngeunaan bahya mencatok buuk ti Buzzfeed. 

Buuk kabeuleum 

Saking panas na pakakas catok,buuk Anjeun oge boga potensi kanggo kabeuleum. Cek haturan tungtung buuk Anjeun,lamun atos bercabang sarta robih kelir,sepertos ampir koneng,eta tawis yen buuk Anjeun atos sering teuing kakeunaan panas. Nurutkeun Dr. Jessica Krant,M.D.,M.P.H,buuk anu damang bade lemes sarta berkilau. 

Buuk rapuh 

Anjeun manawi atos nyandu mencatok margi hasilna anu rapih. Nanging hate-hate,sering teuing mencatok tiasa midamel buuk kusam,rapuh,sarta henteu suminar. Cunnane Phillips,saurang pakar trikologis,ngusulkeun kanggo ngabatesan pamakean pakakas catok hiji atawa dua kali seminggu wae. 

Peupeus-peupeus 

Kantos mencatok dina kaayaan buuk baseuh? Kabiasaan awon eta bade midamel buuk anjeun peupeus-peupeus,sarta lami-lami bade beuki ruksak. Sasaena,keringkan buuk sateuacan mimiti mencatok supados henteu midamel kaayaan buuk beuki parna.

0 komentar:

Posting Komentar